Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
tomi-h
|
Zaslal: čt leden 25, 2007 4:54 pm Předmět: |
|
|
Tak já si osobně myslíím, že ta modrá je daleko větsí zbastlení než ta stříbrná. Na tý stříbrný jsou aspon origo kola, a že tam jsou jiný zrcátka a udělanej výdech na blatníku, to zase tak horzný není.Škoda, že udělal tak blbě ty nárazníky, jinak se mi víc líbí než ten modrej. |
|
Návrat nahoru |
|
|
david1202
|
Zaslal: čt leden 25, 2007 5:42 pm Předmět: |
|
|
Mi ten stříbrnej přijde jako " něco za každou cenu " , ten modrej má aspoň nápad a zdá se, dobrý zpracování. Ale to nikomu nevnucuju, můj osobní názor. |
|
Návrat nahoru |
|
|
panny
|
Zaslal: čt leden 25, 2007 6:40 pm Předmět: |
|
|
já se osobně taky spíš připojím na stranu toho modrýho auta u kterýho si myslím že je pouze to že tam má ty mengelsy a lak který ho řadí automaticky mezi tuning, ale jinak je to auto co jsem měl možnost vidět v relativně origo stavu viz třeba řazení pod volantem atd. _________________ se mnou přijede zákon |
|
Návrat nahoru |
|
|
9Tr
|
Zaslal: čt leden 25, 2007 7:35 pm Předmět: |
|
|
A pokud-li se nemýlím, tak má i zadní staré lampy, velký nápis škoda.
No, ta modrá vypadá jako moderní auto _________________ To máš z toho, s kým se to taháš, s ňákým anarchistickým bohémem, rudým bolševickým nokem!
Сегодня, завтра, Шкода.Tatra-lid, Škoda-lidi |
|
Návrat nahoru |
|
|
Burák Moderátor
|
Zaslal: pá leden 26, 2007 12:21 am Předmět: |
|
|
No to je brearthru vono. 1100OHC a 1500OHV je kua rozdíl. Jo a řekni mi, jak z ohavečkovýho tudorovýho motoru udělali OHC? To je asi trochu nesmym, že by to byl stejnej motor. A pak se taky podívej na poměr průměr válce - zdvih. Což je u 1,5 litra něsnej vysokozdvih. tak proto to nejde. A ty si mysíš, že čim starší, tim slabší? Ono to tak uplně neplatí. _________________ Autum nerozumim, jen blbě kecám! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Predseda vedoucí tohodle kolchozu
|
Zaslal: pá leden 26, 2007 8:08 am Předmět: |
|
|
panny napsal: | já se osobně taky spíš připojím na stranu toho modrýho auta u kterýho si myslím že je pouze to že tam má ty mengelsy a lak který ho řadí automaticky mezi tuning, ale jinak je to auto co jsem měl možnost vidět v relativně origo stavu viz třeba řazení pod volantem atd. |
Promiň, ale "tuzing" je opravdu něco úplně jiného. Tuzing jsou všechny ty polepy víčka nádrže, imitace brzdových kotoučů, falešné nádechy a výdechy, zcela nefunkční křídla / spoilery, mračítka, stroboskopy a podobně. Tohle, co na sobě má ten modrý stejšn, skutečně není tuzing. |
|
Návrat nahoru |
|
|
david1202
|
Zaslal: pá leden 26, 2007 9:04 am Předmět: |
|
|
Plastová imitace výdechů a emtrojky zrcátka je tuzing jak vyšitej, kór na takovémhle autě. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zaslal: pá leden 26, 2007 9:06 am Předmět: |
|
|
david1202 napsal: | Plastová imitace výdechů a emtrojky zrcátka je tuzing jak vyšitej, kór na takovémhle autě. |
Se bavíme vo tom modrým, ne vo tom stříbrným.
|
|
Návrat nahoru |
|
|
panny
|
Zaslal: pá leden 26, 2007 12:39 pm Předmět: |
|
|
Predseda napsal: | panny napsal: | já se osobně taky spíš připojím na stranu toho modrýho auta u kterýho si myslím že je pouze to že tam má ty mengelsy a lak který ho řadí automaticky mezi tuning, ale jinak je to auto co jsem měl možnost vidět v relativně origo stavu viz třeba řazení pod volantem atd. |
Promiň, ale "tuzing" je opravdu něco úplně jiného. Tuzing jsou všechny ty polepy víčka nádrže, imitace brzdových kotoučů, falešné nádechy a výdechy, zcela nefunkční křídla / spoilery, mračítka, stroboskopy a podobně. Tohle, co na sobě má ten modrý stejšn, skutečně není tuzing. |
no jen si trošku rejpnu ,ale slovo tuzing jsem ve svém příspěvmu nepoužil, napsal jsem to, že to auto svým vzhledem patří spíše k tuningu
ale popravdě tomu nerozumim tak co myslím že se tu hádat kuli takovýmto kravinám je úplná blbost, když se to majitelům líbí ať si ty auta mají lepší než aby shnily někde v kopřivách _________________ se mnou přijede zákon |
|
Návrat nahoru |
|
|
Burák Moderátor
|
Zaslal: pá leden 26, 2007 10:15 pm Předmět: |
|
|
Tuzing je tzv tuzemský , neboli cikánský tuning. Ta stříbrná hajtra ni tak připadá, prostě to neni vkusný. Půl těch věcí je tam falešných _________________ Autum nerozumim, jen blbě kecám!
Naposledy upravil Burák dne po únor 05, 2007 8:57 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zaslal: so leden 27, 2007 5:41 pm Předmět: |
|
|
Panny, sorry, já blbě vidim |
|
Návrat nahoru |
|
|
tommy
|
Zaslal: čt únor 01, 2007 10:09 am Předmět: |
|
|
Možná by stálo za úvahu přesunout tyto velice zajímavé věci týkající se závodních speciálů do nějakého samostatného vlákna. Přece jenom nemají s Tuningem nic společného a se Stříbrným STW už teprve ne |
|
Návrat nahoru |
|
|
Burák Moderátor
|
Zaslal: po únor 05, 2007 9:24 am Předmět: |
|
|
Debata ohledně 1101 OHC přesunuta do sekce motorsport _________________ Autum nerozumim, jen blbě kecám! |
|
Návrat nahoru |
|
|
NUKLEART DUKOVANY
Založen: 7.1.2007 Příspěvky: 7 Bydliště: OKOLÍ JADERNÉ ELEKTRÁRNY
|
Zaslal: út březen 13, 2007 10:06 pm Předmět: |
|
|
Drazí chlapci jedni stejšnovatí.
Nikdy bychom nečekali 4000 návštěv na takové opovrhované téma. Začínáme Vás mít rádi,rozkošníci boubelatí. Kluci,nebuďte na sebe hrubí a nezlobte se na sebe kvůli blbostem a věřte v boha. On vás vidí a při nebeském zúčtovaní Vás šetřit nebude. To jest na okraj,teď hybaj k věci.
Rádi bychom i přes očekávanou kritiku pravili pár faktů na obhajobu vůči vašim mejlkám a doměnkam.
Milí zaregistrovanci,ten předsunutý nárazník jest kvůli tomu,že jest blatník a světlo o 4 cm nastaven a opticky by vůči celku přesahoval. Ty průduchy skrývají blinkr a trošku síťoviny. Pro nevědomé tipovače na Z3 lze prohodit slovo Minicooper. Ty zpětná zrcátka se nám prostě líbila stejně jako některým diskutujícím to či ono. Pro úplné nýmandy vřele doporučujeme dát do vyhledávače" zrcátka M3". Budete zaskočeni,jsou jiná. Museli jsme nahradit jinde zatrcený blinkr. Zpracování je skutečně strašné a na té fotce je to dobře vidět. Cigánský tuzing je trefný,jsme chudí,trapní,ubozí a zakomplexovaní. Nezbývá než vám dát za pravdu,jsme ostudou celé této skvělé a vznešené stejšní společnosti. Buďte shovívavší a velkorysí. Jinak je jaro a konečně můžete jezdit a neřešit takové ptákoviny jako je poutko či doklady na pohřebníka.
Hošánci,mame vas rádi a dobře se to čte. Berte nás s rezervou a netrpte se naším tmavě šedým humorem. [/b][/i] _________________ RADIOAKTIVNÍ DESIGN-SPÁSA NEVĚDOUCÍCH |
|
Návrat nahoru |
|
|
Základna
|
Zaslal: st březen 14, 2007 12:13 am Předmět: |
|
|
"Osvícený" komentário |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|